Het verhaal van het boek #1: manuscript

Hoe dubbel kan een mens zich voelen. Je vertelt je verhaal en hoopt dat heel Vlaanderen en Nederland het zal kunnen lezen, maar aan de andere kant durf je er bijna niet over te bloggen. Daar moet maar eens verandering in komen. Hoe het allemaal begon, daar vertel ik een andere keer over. Vandaag wil ik vooral mijn ongeduld kwijt.

Ik schreef dus een boek, hoewel je technisch gezien nog niet over een boek kan spreken. Ik heb een manuscript en dat stuurde ik op naar een echte uitgeverij. Anderhalve maand al check ik minstens twee keer per uur mijn e-mails. Mijn hoofd weet dat ik geduld moet hebben, maar mijn buik trekt zich daar niets van aan.

Ondertussen verken ik ook alternatieven, want ik moet ook realistisch blijven. Dat dit manuscript een boek wordt, is zeker. Te veel mensen zitten erop te wachten. Oké, dat klinkt alsof ik een bestseller schreef. Niet dus. Mijn familie en vrienden zitten op dit boek te wachten, want het gaat ook over hen.

Tot mijn boek er is, in welke vorm dan ook, neem ik jullie graag mee in het verhaal achter het boek. Doe zoals ik: oefen in geduld. Elke week gun ik jullie een nieuwe blik achter de schermen. Wie weet kan ik jullie op het einde van de rit allemaal uitnodigen op een echte boekpresentatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s