Over boek&babbel

 

Hallo

Fijn dat je nieuwsgierig bent naar wat boek&babbel te bieden heeft.

boek-2

Wat je op boek&babbel leest, heeft met boeken te maken. En als het niet over een boek gaat, dan toch wel over taal. Dat is het uitgangspunt. Als ik niet voor Hebban schrijf, dan schrijf ik geen recensies, ik schrijf over mijn leeservaring en dat is niet hetzelfde. Wat je op boek&babbel over boeken leest, is hoe ik ze ervaren heb. Misschien voel jij hetzelfde, misschien zie je het helemaal anders. Hierover ga ik graag met je in gesprek. Aarzel dus niet om te reageren onder een post. 

BOEK (1)

Remco Campert zei: “Schrijven is kijken met je ogen dicht”. Soms doe ik ook niet meer dan dat: ogen dicht, blik naar binnen en dan komt wat erin zit naar buiten. Een babbel met mezelf, waarvan jij mag meegenieten.

BABBEL JE MEE?

Het is altijd heel leuk reacties onder een post te lezen. Om spam te vermijden, vraag ik je enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Die worden nergens voor gebruikt als je niet aanduidt dat je de website verder wil volgen. Je gegevens worden ook met niemand gedeeld en alleen de naam die je opgeeft, komt in beeld. Iedereen houdt van privacy en boek&babbel wil die dan ook ten allen tijde respecteren.

SHARING IS CARING

Heb je genoten van een tekst, heeft een artikel je geraakt, ben je enthousiast over boek&babbel… Geen betere promotie dan enthousiaste volgers. Deel je enthousiasme dus gerust met de rest van het wereldwijde web. Je kan persoonlijke bedenkingen ook altijd kwijt via de contactpagina.

Alvast bedankt dat je even de tijd nam om hier te komen snuffelen. Geniet!